Logo
22 Φεβ 2019

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Οικονομική Εκστρατεία 2019

Post by ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,

μπήκαμε αισίως στο «πολυεκλογικό» έτος 2019: δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Χρονιά που ενώ θα έπρεπε να είναι η  «χαρά του πολίτη», σημαδεύεται από ένα ογκούμενο «ρεύμα αποχής» που προσεγγίζει ήδη το 40%.

Το 2014, ιδρύσαμε την πολιτική οργάνωση ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ακριβώς με σκοπό να μην έρχονται εκλογές και «να ψηφίζουμε με μισή καρδιά» ή να απέχουμε, ενισχύοντας, άθελά μας, αυτούς που θέλουμε να αποδοκιμάσουμε. Η δουλειά μας παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα www.elldim.gr.

Όλα όσα έχουμε κάνει χρηματοδοτήθηκαν από εσένα. Για την ουσιαστική και τυπική διαφάνεια, τον έλεγχο και την λογοδοσία στην οικονομική μας σχέση, έχουμε ιδρύσει την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (Ε.Ε.ΔΗ.Μ.), η οποία και λειτουργεί ως οργανικά συνδεδεμένος χρηματοδότης μας. Ως αποτέλεσμα αυτής της υγείας στην οικονομική και πολιτική μας σχέση, η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δεν χρωστάει ούτε ένα ΕΥΡΩ σε κανέναν!

Σήμερα, ζητάμε την δική σου, εθελοντική, οικονομική εισφορά για να προχωρήσουμε. Η εισφορά αυτή γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Ε.ΔΗ.Μ. στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ με IBAN GR8601104780000047800389893 ή και με χρήση Paypal μέσω της ιστοσελίδας www.elldim.gr.

Σε ευχαριστούμε για την υποστήριξη σου στην οργάνωσή μας και σε καλούμε να μας συστήσεις σε φίλους σου και για την δική τους ενίσχυση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για την Ε.Ε.ΔΗ.Μ,

Κώστας Καρμπέρης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την κατάθεση της εισφοράς σου, εάν θέλεις, μπορείς να αναγράψεις το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σου και την αιτιολογία της εισφοράς σου (ενίσχυση φίλου, συνδρομή μέλους).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

0 Comments

Leave a Comment